Minipateuri cu gogoşari

28 septembrie 2014   Altele

Un aperitiv perfect pentru invitaţi la masă în acest zile de sfârşit de săptămână!

1 tavă Preparare 60’ Dificultate mică

Ai nevoie de

1 pachet foitaj

4 gogoşari

8 roşii cherry

2 legături ceapă verde

3 tije ţelină

2 ouă

50 g porumb

3 linguri ulei

1 lingură sos de soia

piper

Mod de preparare

Speli legumele şi le cureţi. Căleşti ceapa, adaugi ţelina, gogoşarii şi roşiile tăiate. Pui porumbul, laşi 5 minute şi torni sosul de soia. Baţi 2 ouă, amesteci, potriveşti de piper, stingi focul şi dai deoparte.

Tai foitajul decongelat pătrăţele, de 15 pe 15 şi umpli fiecare bucată cu 2 linguri de umplutură. Rulezi şi ungi pateurile cu ulei. Dai tava la cuptor până se rumeneşte foitajul.

sursa foto: Profimedia

Mai multe