Minipizza cu blat de lipie – Un aperitiv inedit

29 august 2017   Altele
Content image

Dacă îţi doreşti un aperitiv special pentru mesele tale, încearcă reţeta de minipizza cu blat de lipie, foarte gustoasă şi uşor de preparat.

Ingrediente

4 lipii

200 g sos de roşii

100 g caşcaval ras sau mozzarella

30 g parmezan ras

25-30 de felii salam chorizo sau pepperoni

ulei

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 218 °C. Ungi o tavă de brioşe cu 12 forme cu puţin ulei. Întinzi lipiile o suprafaţă tare şi decupezi din fiecare 3-4 forme circulare, folosindu-te de gura unei căni.

Aşezi micile blaturi în tavă, presându-le uşor. Torni o lingură de sos de roşii în fiecare formă. Presari caşcavalul şi parmezanul, apoi decorezi cu felii de salam. Dai la cuptor, 10-12 minute, până ce caşcavalul se topeşte. Serveşti imediat.

Sursa http://awesomefoodrecipes.com

Mai multe