Mozarella pane

23 martie 2014   Altele

O reţetă delicioasă pentru o zi de duminică minunată de mozarella pane!

Ingrediente:

o cană de făină 2 ouă o cană de pesmet o linguriţă de cimbru sare piper negru măcinat 500 de grame de mozarella 2 căni de ulei sos de tomate

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi făină într-un bol. Într-un alt recipient bateţi ouăle, iar într-un al treilea bol, amestecaţi mozarella cu cimbrul. Asezonaţi fiecare compoziţie cu sare şi piper. Formaţi biluţe din mozarella pe care le veţi da pe rând prin făină, ou şi pesmet. Încingeţi ulei într-o tigaie şi prăjiţi mozarella pane timp de 4-5 minute, apoi serviţi-o caldă cu sos de tomate pe deasupra.

Inele de ceapa pane

Inele de ceapa pane

Peste pane

Peste pane

Conopida pane

Conopida pane

Sursa: marthastewart.com

Mai multe