Muşchi de porc cu unt de mere

24 ianuarie 2014   Altele

O reţetă perfectă pentru un început de weekend cu cei dragi.

Ingrediente:

900 de grame de muşchi de porc sare după gust 2 căni de suc de mere o jumătate de cană de unt de mere un sfert de cană de zahăr brun 2 linguri de apă un sfert de linguriţă de scorţişoară pisată un sfert de linguriţă de cuişoare

o jumătate de cană de unt de mere

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Asezonaţi muşchiul de porc şi aşezaţi-l într-o tavă. Turnaţi sucul de mere peste el şi acoperiţi tavă cu folie de aluminiu. Se lasă la cuptor o oră, timp în care se amestecă untul de mere, zahărul brun, apa, scorţişoara şi cuişoarele. Scoateţi tava din cuptor şi presăraţi această compoziţie peste muşchiul de porc. Se acoperă din nou cu folie de aluminiu şi se ţine la cuptor 2 ore.

Foto: sarahwalbridge.wordpress.com

Mai multe