Muşchiuleţ de porc afumat
23 decembrie 2016
Altele
Condimentat şi aromat cu puţin fum, acest muşchiuleţ de porc este exact ce trebuie pentru masa festivă de Crăciun sau Revelion.
De ce ai nevoie pentru muşchiuleţ de porc afumat
2 bucăţi muşchi de porc
piper boabe
2 foi de dafin
sare grunjoasă
1 căpăţână usturoi
cimbru
boia de ardei iute şi dulce
Cum se prepară muşchiuleţul de porc afumat
Freci muşchiuleţii de porc cu sare şi-i laşi 30 de minute. Îi aşezi într-o oală cu apă, dau un clocot şi schimbi apa. Speli muşchiuleţii, schimbi apa şi adaugi în ea boabe de piper, sare, foi de dafin, cimbru, căţeii de usturoi, Laşi să fiarbă până când furculiţa întră cu uşurinţă în carne. O scoţi, o laşi la scurs şi presari boia de ardei, după gust. Afumi muşchiuleţii.