Omletă cu ciuperci şi bacon
18 noiembrie 2013
Altele
Idee pentru micul dejun. O omleta cu ciuperci si bacon, gustos şi uşor de pregătit.
Ingrediente:
4 ouă 4 felii bacon 4 ciuperci champignon 3 linguri lapte 1 nucă de unt sare piper
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală şi se taie mărunt. Se taie baconul cubuleţe şi se rumeneşte puţin în unt. Se adaugă ciupercile şi se lasă pe foc până scade zeama lăsată de ciuperci. Se bat spumă ouăle cu laptele, se condimentează, după gust, cu sare şi piper şi se toarnă peste ciuperci şi bacon, amestecând uşor. Se rumeneşte omleta cu ciuperci si bacon pe ambele părţi, se scoate pe o farfurie şi se rulează cât e caldă.
Aceasta omleta cu ciuperci si bacon se serveşte cu pâine prăjită!
Omleta cu cartofi si sunca la cuptor