Omletă cu spanac şi brânză feta la cuptor

4 mai 2018   Altele

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, aşa că nu trebuie să îl neglijezi. Încearcă o omletă gustoasă cu feta şi spanac, care îţi va da energia de care ai nevoie.

Ingrediente

1-2 linguri ulei

2 căţei de usturoi, pisaţi

350 g spanac

2-3 ardei graşi, feliaţi

80 g brânză feta

4-5 ouă

50 ml lapte

sare

piper

Mod de preparare – Omletă cu spanac şi brânză feta

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti usturoiul aproximativ 1 minut. Amesteci cu spanacul spălat şi uscat încă 1-2 minute, până se înmoaie. Combini cu ardeiul gras, iei de pe foc, şi presari brânza feta mărunţită. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Baţi ouăle cu laptele, sare şi piper, după gust. Pui compoziţia în tigaie. Dai la cuptor 20-25 de minute sau până când omleta se rumeneşte uşor.

Sursa https://www.budgetbytes.com

https://www.budgetbytes.com

Mai multe