Ouă la cuptor în cuib de pâine

9 februarie 2014   Altele

La micul dejun servim o porţie delicioasă de ouă la cuptor în cuib de pâine.

Ingrediente:

o ceapă dată prin răzătoare 2 linguri ulei de măsline o pâine, tăiată pe jumătate, iar cele două jumătăţi tăiate din nou pe din două 200 de grame de şuncă o jumătate de cană de busuioc 12 roşii cherry tăiate pe jumătate 4 ouă

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 de grade Celsius. Căliţi ceapa până capătă o culoare aurie, apoi lăsaţi-o deoparte. Ungeţi cu ulei 4 forme de brioşe. Aşezaţi fiecare felie de pâine în forme şi adăugaţi ceapa, şunca, busuiocul şi roşiile. Apoi, spargeţi cu grija deasupra, un ou. Se lasă la cuptor 25 de minute şi se presară busuioc peste.

Mai multe