Ouă umplute cu pastă de ton şi mărar
În locul clasicei maioneze sau a pateului de pui, prepară un platou cu ouă umplute cu pastă de ton şi mărar.
De ce ai nevoie pentru ouă umplute cu pastă de ton
8 ouă
1 conservă de ton bucăţi, în suc propriu
1 ardei iute
½ ceapă roşie
mărar
2-3 linguri maioneză
1 lingură muştar
1 lingură cremă de brânză
sare
piper
capere, opţional
Cum se prepară ouăle umplute cu pastă de ton
Fierbi ouăle în apă cu puţină sare, apoi le dai deoparte, le laşi 15 minute în apă şi le clăteşti apoi cu apă rece. Le descojeşti, le tai în jumătăţi şi îndepărtezi gălbenuşul.
Scurgi conserva de ton, toci ardeiul iute, ceapa şi mărarul. Mixezi tonul cu maioneza, muştarul, crema de brânză şi, dacă vrei, capere. Adaugi ardei tocat, sare, piper, după gust. Pui crema în poş şi umpli ouăle. Presari mărar tocat înainte să serveşti,.
Sursa http://whereismyspoon.co