Parfait de ciocolată şi cafea

15 ianuarie 2018   Altele

Poate fi numit desertul perfect, mai ales dacă te numeri printre cei care nu concep ziua fără o ceaşcă de cafea. Şi nici nu este greu de preparat.

De ce ai nevoie pentru parfait de cafea

Pentru crema de ciocolată

100 g ciocolată neagră

250 g frişcă

Pentru crema de cafea

250 g frişcă

20 g zahăr pudră

2 linguri cafea instant

ciocolată neagră, pentru decor

Cum se prepară parfait de cafea

Pentru crema de ciocolată, topeşti ciocolata neagră pe baie de aburi sau la cuptorul cu microunde şi o amesteci cu frişca bătută. Pui crema în poş, o aşezi în pahare, până la jumătatea lor, presari ciocolată negară rasă şi le dai la rece peste noapte.

Pentru crema de cafea, mixezi frişca rece cu zahărul şi cafeaua, le pui în poş şi umpli paharele. Decorezi cu ciocolată neagră.

Sursa https://www.lilcookie.com

https://www.lilcookie.com

Mai multe