Pârjoale de orez cu legume

24 ianuarie 2018   Altele

În loc de pârjoale din carne, în zilele de miercuri şi vineri şi în posturi, sau după ce te-ai săturat de prea multă carne, încearcă şi pârjoalele de orez cu legume.

De ce ai nevoie ca să pregăteşti pârjoale de orez cu legume:

400 g orez fiert 2 morcovi 1 ceapă 1 căţel usturoi 1 legătură de pătrunjel 1 ou sare piper ulei, pentru prăjit

Cum găteşti pârjoale de orez cu legume:

Dai morcovii şi usturoiul prin răzătoare. Ceapa şi pătrunjelul le tai mărunt. Amesteci legumele cu orezul fiert. Adaugi oul, sare şi piper după gust. Formezi pârjoale pe care le prăjeşti într-o tigaie cu ulei încins, la foc mediu. Când sunt gata, pui pârjoalele pe un prosop de hârtie pentru a lăsa surplusul de ulei.

Mai multe