Pârjoale din carne de curcan cu spanac
10 august 2017
Altele
Cu cât pârjoalele vor avea mai mult usturoi, cu atât mai gustoase. Poţi adăuga în compoziţia lor, după gust, roşii uscate sau parmezan.
De ce ai nevoie pentru pârjoale
3 ouă
6-7 căţei de usturoi
1 praf de sare
500 g carne tocată de curcan
200 g pesmet
50 g parmezan
200 g spanac tocat
½ ceapă
50 g roşii uscate
ulei, pentru prăjit
piper
Cum se prepară pârjoale
Amesteci carnea cu usturoiul pisat, ouăle, pesmetul, parmezanul ras, spanacul tocat, ceapa şi roşiile tocate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi formezi pârjoalele cu mâna umedă, pe care le rumeneşti în ulei până când devin aurii pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.