Pârjoale din carne de curcan cu spanac

10 august 2017   Altele

Cu cât pârjoalele vor avea mai mult usturoi, cu atât mai gustoase. Poţi adăuga în compoziţia lor, după gust, roşii uscate sau parmezan.

De ce ai nevoie pentru pârjoale

3 ouă

6-7 căţei de usturoi

1 praf de sare

500 g carne tocată de curcan

200 g pesmet

50 g parmezan

200 g spanac tocat

½ ceapă

50 g roşii uscate

ulei, pentru prăjit

piper

Cum se prepară pârjoale

Amesteci carnea cu usturoiul pisat, ouăle, pesmetul, parmezanul ras, spanacul tocat, ceapa şi roşiile tocate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi formezi pârjoalele cu mâna umedă, pe care le rumeneşti în ulei până când devin aurii pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.

Sursa http://apple-of-my-eye.com

http://apple-of-my-eye.com

Mai multe