Pastă de macrou
27 octombrie 2014
Altele
Când nu ai timp şi vrei să mănânci ceva gustos şi sănătos, peştele e alegerea perfectă. Este o reţetă specială pe care o poţi savura în deschiderea mesei, ca aperitiv.
Ingrediente
1 bucată macrou afumat 1 ceapă sare 150 g brânză topită 2 ouă fierte tari 2 linguri unt zeama de la 1/2 lămâie piper
Mod de preparare
Cureţi peştele de piele şi foarte bine de oase. Îl pui într-un castron, adaugi zeama de lămâie şi îl sfărâmi cu furculiţa.
Se amestecă untul moale cu brânza topită, se adaugă ouăle date pe răzătoarea mare, peştele sfărâmat, ceapa tocată foarte mărunt şi se omogenizează bine. Se condimentează cu sare şi piper, după gust. O serveşti pe felii de pâine.
sursa foto: Profimedia