Paste cu brânză

13 mai 2014   Altele

Un preparat ieftin şi rapid pe care îl poţi prepara fără probleme când vii de la seriviciu.

Ingrediente:

1 ceapă ½ ceaşcă vin alb 200 g brânză rasă 200 g paste 2 linguri smântână

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 180 grade C şi puneţi o oală la fiert pentru a pregăti paste.

Între timp, tocaţi ceapa şi puneţi-o la călit într-o tigaie la foc mediu. Lăsaţi-o doar până se înmoaie. Când s-a înmuiat, adăugaţi vinul, reduceţi focul şi lăsaţi să fiarbă câteva minute.

Fierbeţi pastele conform intrucţiunilor de pe ambalaj, apoi lăsaţi-le la scurs.

Puneţi pastele într-o tavă termorezistentă. Amestecaţi ceapa cu brânza şi smântâna şi puneţi conţinutul rezultat peste paste. Deasupra presăraţi cu brânza rămasă. Daţi la cuptor timp de 15-20 de minute.

Sursa: honestcooking.com

Mai multe