Paste cu chiftele şi sos de roşii

26 ianuarie 2017   Altele

Acest fel de mâncare se va transforma repede în unul din preferatele familiei. Vei auzi din ce în ce rugămintea să găteşti paste cu chiftele şi sos de roşii la cină.

De ce ai nevoie pentru paste cu chiftele şi sos de roşii

Pentru chiftele

500 g carne tocată

1 ceapă tocată

1 ou

2 căţei de usturoi pisaţi

50 g pesmet

50 g parmezan

oregano

busuioc

sare

piper

Pentru paste

1 ceapă

2 căţei de usturoi

400 g roşii tocate

200 g sos de roşii

200 g paste mici

400 ml supă de carne

100 g mozzarella

oregano

busuioc

1 lingură ulei

sare

Cum se prepară pastele cu chiftele şi sos de roşii

Amesteci toate ingredientele pentru chiftele, le dai o formă rotundă şi le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Le dai la cuptor până când se coc.

Pentru sos, încingi uleiul, căleşti ceapa, apoi adaugi usturoiul. Pui roşiile, sucul de roşii, oregano, busuioc după gust şi sare. Laşi să fiarbă 5 minute, apoi pui pastele şi supa. Acoperi şi laşi la fiert 10 minute. Pui chiftelele şi mai ţii pe foc 5 minute. Serveşti cu mozzarella rasă pe deasupra.

Sursa http://laughingspatula.com

http://laughingspatula.com

Mai multe