Paste cu roşii şi busuioc

10 martie 2014   Altele

Pastele sunt perfecte pentru masa de seară. Reţeta este uşoară, iar aceste paste cu roşii şi busuioc se fac rapid şi sunt de post...

Ingrediente:

1 pungă paste 1 conservă roşii decojite în suc 3 căţei de usturoi busuioc proaspăt 1 linguriţă zahăr ulei sare piper brânză tofu

Mod de preparare:

Pui 3 litri de apă la fiert într-un vas mai mare şi adaugi puţină sare. Când începe să clocotească, adaugi pastele şi le fierbi conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert, le strecori. Cureţi usturoiul şi îl tai în feliuţe.

Pui la încins uleiul într-o tigaie şi căleşti uşor usturoiul. Adaugi roşiile, zahărul şi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Laşi să fiarbă încă 10 minute până se îngroaşă puţin sosul. Aşezi pastele într-un bol mai mare, torni sosul de roşii, busuiocul proaspăt şi 1-2 linguri de brânză tofu.

Aceste paste cu roşii şi busuioc sunt excelente si in perioada de post, dacă excluzi brânza.

paste cu roşii

Salata de paste cu rosii si masline

Salata de paste cu rosii si masline

Paste cremoase cu rosii si busuioc

Paste cremoase cu rosii si busuioc

Supa de naut

Supa de naut

Mai multe