Paste cu roşii uscate
Roşiile uscate sunt un deliciu, deoarece reţin toată aroma şi dulceţa roşiilor. Iar în combinaţie cu ciuperci, vei avea un fel principal săţios.
Ai nevoie de
300 g penne
2 linguri ulei de măsline
4 căţei de usturoi
1/3 cană vin alb
100 g mozzarella, rasă
200 g roşii uscate
200 g ciuperci
1 cană lapte
1 lingură boia de ardei iute
1 praf de sare
Prepară pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşte în ulei usturoiul zdrobit aproximativ 1 minut. Adaugă ciupercile feliate şi găteşte-le până se rumenesc. Toarnă vinul şi lasă pe foc până rămâne jumătate din el.
Adaugă laptele şi brânza şi lasă până sosul începe să se închege. Pui boiaua de ardei şi roşiile uscate. Când este aproape gata, adaugă pastele şi amestecă.
Sursa foto http://www.eatgood4life.com