Paste cu sos de roşii şi carne de vită, o cină rapidă

4 aprilie 2017   Altele

Dacă ai nişte carne tocată prin congelator, dezgheaţ-o cât mai repede pentru a prepara paste cu sos de roşii şi carne de vită. Vor fi cina perfectă.

De ce ai nevoie pentru paste

1 ceapă

1 lingură ulei

500 g carne tocată

400 g paste, dar nu paste lungi

4 linguriţe pudră de ardei dulce şi iute

600 ml supă de pui

sare

piper

chimen, opţional

300 g brânză rasă

300 g roşii pasate, din conservă

4 fire ceapă verde

Cum se prepară pastele

Încingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti ceapa tocată până când devine uşor sticloasă. Adaugi carnea, două linguri de boia şi sare. Amesteci până când scade zeama lăsată iar carnea şi-a schimbat culoarea. Adaugi restul de condimente şi omogenizezi, apoi pui roşiile pasate, pastele, supa de pui şi dai focul mic. Laşi să fiarbă înăbuşit până când scade zeama, iar carnea s-a pătruns.

Serveşti cu ceapă verde tocată şi brânză rasă pe deasupra.

Sursa http://www.thekitchenwhisperer.net

http://www.thekitchenwhisperer.net

Mai multe