Paste cu sos de roşii şi carne de vită, o cină rapidă
Dacă ai nişte carne tocată prin congelator, dezgheaţ-o cât mai repede pentru a prepara paste cu sos de roşii şi carne de vită. Vor fi cina perfectă.
De ce ai nevoie pentru paste
1 ceapă
1 lingură ulei
500 g carne tocată
400 g paste, dar nu paste lungi
4 linguriţe pudră de ardei dulce şi iute
600 ml supă de pui
sare
piper
chimen, opţional
300 g brânză rasă
300 g roşii pasate, din conservă
4 fire ceapă verde
Cum se prepară pastele
Încingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti ceapa tocată până când devine uşor sticloasă. Adaugi carnea, două linguri de boia şi sare. Amesteci până când scade zeama lăsată iar carnea şi-a schimbat culoarea. Adaugi restul de condimente şi omogenizezi, apoi pui roşiile pasate, pastele, supa de pui şi dai focul mic. Laşi să fiarbă înăbuşit până când scade zeama, iar carnea s-a pătruns.
Serveşti cu ceapă verde tocată şi brânză rasă pe deasupra.