Paste cu ton şi ciuperci, reţeta simplă
6 ianuarie 2017
Altele
Bucătăria italiană este bogată în reţete simple şi savuroase. Aceste paste cu ton şi ciuperci sunt exact ce pofteşti când vrei să mănânci ceva bun.
De ce ai nevoie pentru paste cu ton şi ciuperci
500 g paste
1 l lapte
3 conserve ton în suc propriu
200 g ciuperci
1 ceapă
100 g unt
400 g brânză cremoasă
sare
piper
pătrunjel
Cum se prepară pastele cu ton şi ciuperci
Sotezi în untul topit, ciupercile feliate şi ceapa tocată. Le amesteci cu laptele, brânza rasă şi tonul scurs. Asezonezi cu sare şi piper după gust şi ţii pe foc până când se omogenizează ingredientele. Le amesteci cu pastele preparate conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le mai ţii pe foc 2-3 minute. Înainte să le serveşti, presari pătrunjel.
Sursa https://foodfornet.com