Paste Primavera cu brânză
Bucătăria italiană ne aduce din nou o reţetă delicioasă cu paste. Împreună cu legumele. vor constitui masa ideală.
Ingrediente:
sare piper negru măcinat un pachet de paste spiralate 3 linguri de unt nesărat o ceapă medie tocată mărunt un sfert de cană de făină 2 căni şi jumătate de lapte o cană de roşii cherry tăiate pe jumătate un sfert de cană de parmezan ras un sfert de cană de busuioc
Mod de preparare:
Puneţi o oală cu apă şi sare pe foc. Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topiţi untul într-o crăticioară pe foc mediu. Adăugaţi ceapa şi amestecaţi uşor timp de 6 minute, apoi turnaţi laptele şi făina. Asezonaţi cu sare şi piper, adăugaţi pastele şi mai lăsaţi recipientul pe foc 10 minute. Amestecaţi la sfârşit roşiile, parmezanul şi busuiocul şi turnaţi puţină apă pentru a forma un sos.
Sursa: marthastewart.com