Paste rigatoni cu pui şi roşii
Pe lângă spaghete, penne sau farfale, pastele rigatoni sunt sunt ideale pentru cinele rapide. Iar reţeta celor cu pui şi sos de roşii este atât de simplă că oricine o poate face.
De ce ai nevoie pentru paste rigatoni cu pui şi roşii
1 pachet paste rigatoni
sare
ulei
4 pulpe de pui dezosate
3 căţei de usturoi
1 ceapă
200 ml vin alb
200 ml suc de roşii
parmezan
pătrunjel
Cum se prepară paste rigatoni cu pui şi roşii
Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scurgi şi le speli sub un jet de apă rece.
Încingi ulei în tigaie, pui bucăţile de pui tocate şi le rumeneşti pe toate părţile. Adaugi ceapa tocată, torni vinul şi laşi să fiarbă până se pătrunde carnea. Adaugi sucul de roşii, parmezan ras după gust, usturoiul tocat, sare după gust şi mai ţii pe foc câteva minute.
Adaugi pastele şi omogenizezi. Serveşti pastele pătrunjel.