Pate de fasole roşie cu ciuperci

23 martie 2017   Altele

Varianta de post a pateurilor din comerţ nu este cea mai sănătoasă gustare pe care o poţi alege, acestea conţinând destul de mulţi conservanţi. Încearcă o reţetă simplă, pe care o poţi pregăti chiar tu, cu fasole roşie şi ciuperci.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pate de fasole roşie cu ciuperci

300 g fasole roşie conservă

150 g ciuperci conservă

1 ceapă

1-2 linguri ulei

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti pate de fasole roşie cu ciuperci

Scurgi bine ciupercile şi fasolea, apoi cureţi ceapa, o speli şi o tai cubuleţe. O căleşti într-o tigaie, în puţin ulei. Laşi 10 minute, sau până se rumeneşte uşor şi adaugi ciupercile. După încă 10 minute, pui fasolea şi le amesteci împreună, timp de 5 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la blender compoziţia, până devine o pastă omogenă. Laşi la frigider 15-20 de minute. Serveşti cu pâine prăjită şi salată, dacă doreşti.

Sursa http://www.theveganhousehold.com

Mai multe