Pateuri cu brânză şi ciuperci
Pentru micul-dejun, prepară aceste delicioase pateuri cu brânză şi ciuperci. Ai nevoie de câteva ingrediente şi pateurile vor fi gata.
De ce ai nevoie pentru pateuri cu brânză şi ciuperci
1 pachet aluat foitaj
200 g ciuperci
1 ceapă mică
200 g brânză de capră
100 g mozzarella
sare
piper
salată verde
Cum se prepară pateurile cu brânză şi ciuperci
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Tai aluatul decongelat bucăţi, şi-l aşezi în tavă. Toci ceapa şi o căleşti într-o lingură de ulei, apoi adaugi ciupercile tocate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, laşi să scadă apa şi dai deoparte.
Faci o mică adâncitură în aluat şi pui mozzarella rasă, câte o lingură de ciuperci şi brânză de capră sfărâmată. Dai tava la cuptor 12-15 minute, apoi scoţi tava şi presari salata verde ruptă.
Sursa https://berrymaple.com