Pateuri cu ciuperci şi ceapă roşie

21 martie 2018   Altele

Incredibil de uşor de preparat şi bune de să te lingi pe degete, aşa pot fi descrise aceste delicioase pateuri cu ciuperci şi ceapă roşie.

De ce ai nevoie pentru pateuri cu ciuperci şi ceapă roşie

2 linguri ulei

2 cepe roşii

200 g ciuperci

2 căţei de usturoi

1 linguriţă oţet

2 linguri muştar

50 g fulgi de ovăz

cimbru

salvie, opţional

sare

piper

1 pachet aluat foitaj

1-2 linguri lapte

Cum se prepară pateurile cu ciuperci şi ceapă roşie

Toci cepele şi le căleşti 10 minute, până se înmoaie. Toci ciupercile şi usturoiul, le pui în tigaie, împreună cu oţetul, muştarul, sare şi piper, după gust. Mai ţii puţin pe foc, apoi dai deoparte, apoi adaugi cimbrul, fulgii de ovăz şi, dacă vrei, salvie tocată.

Desfaci foile de aluat, le împarţi bucăţi şi pui umplutură. Treci aluatul peste umplutură şi lipeşti marginile cu dinţii unei furculiţe, apoi aşezi pateurile într-o tavă tapetată şi le ungi cu lapte.

Dai tava la cuptor până când se rumenesc pateurile.

Sursa https://agentsoffield.com

https://agentsoffield.com

Mai multe