Peşte la cuptor cu legume
În zilele în care ai poftit la preparate pe bază de peşte, poţi încerca această reţetă. O porţie de peşte la cuptor cu legume este varianta câştigătoare, iar tu vei descoperi o mâncare săţioasă şi sănătoasă.
Ingrediente
4 rondele de crap 1 ceapă 4 căţei de usturoi sare ulei piper
Pentru salată
2 roşii
ceapă verde
1 ardei gras
ulei
oţet
sare
verdeaţă
Pentru decor
felii de lămâie
busuioc
Peşte la cuptor cu legume – Mod de preparare
Cureţi peştele, îl speli şi îl usuci. Într-o tavă cu ulei, usturoi tăiat mărunt şi ceapă tocată pui rondelele de crap şi le condimentezi cu sare şi piper. Le laşi în cuptorul preîncălzit până se rumenesc. Între timp faci salata din roşii, ardei şi ceapa verde, pe care le tai după dorinţă, adaugi ulei şi oţet, apoi potriveşti gustul de sare. Serveşti peştele cu felii de lămâie şi salată de legume, peste care presari verdeaţă şi busuioc uscat.