Peşte pe grill cu muştar şi usturoi

7 aprilie 2017   Altele

Pentru acest fel de mâncare ai nevoie de rondele de peşte gras, cum este somonul sau crapul. Ai grijă să ungi grillul cu puţin ulei, pentru a evita ca peştele să se prindă şi astfel să se rupă în timpul preparării.

De ce ai nevoie pentru peşte pe grill

4 căţei de usturoi

1 lingură ierburi aromate, după preferinţă

1 lingură oţet

1 lingură ulei

2 linguri muştar

4 rondele de peşte

sare

piper

1 lămâie

Cum se prepară peştele pe grill

Amesteci usturoiul zdrobit cu ierburile aromate, oţetul, uleiul şi muştarul până obţii o pastă. Asezonezi peştele cu sare şi usturoi după gust, apoi ungi cu ulei grillul.

Aşezi peştele pe grill şi-l laşi 5-6 minute pe o parte, până când se pătrunde. Îl întorci şi ungi partea preparată cu pasta de usturoi.  După 5 minute, întorci din nou peştele şi ungi şi cealaltă parte cu pastă de usturoi. Serveşti cu lămâie.

Sursa  http://www.skinnytaste.com

http://www.skinnytaste.com

Mai multe