Piept de pui cu ardei gras

28 ianuarie 2017   Altele

Merită să încerci această reţetă de piept de pui cu ardei gras, mai ales că este o combinaţie delicioasă. În doar 40 de minute, mâncarea va fi gata, iar tu nu va trebui să petreci multe ore în bucătărie.

Ingrediente

1 piept de pui 4-5 căţei usturoi 1 ceapă 1 ardei gras roşu 2 linguri ulei 1 ardei gras verde sare piper

Pentru marinată

2 linguri ulei

2-3 linguri oţet balsamic

1 linguriţă ghimbir ras

Mod de preparare

Speli şi tai fâşii pieptul de pui. Separat, amesteci toate ingredientele pentru marinată şi aşezi în ea bucăţile de carne, apoi le dai, acoperite, la rece 3 ore.

Între timp, speli legumele, tai fâşii ardeii graşi, ceapa julien, iar usturoiul îl zdrobeşti. Încingi uleiul şi sotezi uşor legumele, apoi adaugi fâşiile de pui, torni puţină marinată şi ţii pe foc până când se înmoaie carnea. Guşti şi presari sare şi piper.

Pulpe de pui cu legume la tavă, un preparat simplu şi gustos

Pulpe de pui cu legume la tavă, un preparat simplu şi gustos

Pui cu legume la cuptor FOTO

Pui cu legume la cuptor FOTO

Pui cu legume la cuptor – Reţetă rapidă

Pui cu legume la cuptor – Reţetă rapidă

Mai multe