Piept de pui cu lămâie şi mentă la grătar
15 februarie 2018
Altele
Sănătos şi gustos, pieptul de pui cu lămâie şi mentă la grătar va fi pe placul tuturor.
Ingrediente
5-6 bucăţi piept de pui
zeama şi coaja rasă de la 3 lămâi
50 ml ulei
2 linguriţe mentă tocată
frunze de mentă, după gust
sare
piper
felii de lămâie, pentru servire
Mod de preparare – Piept de pui cu lămâie şi mentă la grătar
Într-un bol, amesteci zeama şi coaja rasă de lămâie, uleiul, menta, sare şi piper, după gust. Combini cu pieptul de pui într-o pungă resigilabilă.
Laşi la marinat, la rece, cel puţin 1 oră. Rumeneşti bucăţile de pui pe grătar 8-10 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu sosul rămas, frunze de mentă şi felii de lămâie.