Piept de pui umplut cu caşcaval şi mozzarella

10 februarie 2018   Altele

Aici găseşti un fel principal sau cină mai special, cu câteva ingrediente puţin mai scumpe, pentru când simţi să aduci ceva nou în meniu.

De ce ai nevoie ca să prepari piept de pui umplut:

2 bucăţi piept de pui de 250-300 g 2 avocado 1 căţel de usturoi 5-6 nuci caju 50 ml ulei 100 g caşcaval 1 bucată mozzarella de bivoliţă pesmet sare piper ulei, pentru prăjit unt, pentru uns

Cum prepari piept de pui umplut:

Pregăteşti un sos: tai fiecare avocado pe jumătate, scoţi sâmburii, îndepărtezi coaja, le pui în blender cu usturoiul, nucile caju şi uleiul vegetal, potrivind de sare şi piper. Blenduieşti.

Adaugi caşcavalul ras, amesteci şi laşi deoparte. Tai bucăţile de piept pe lungime, formând câte un buzunăraş la fiecare. Pui sosul în buzunăraş. Tai mozzarella felii şi le aşezi peste sos. Sigilezi cele două părţi de carne cu scobitori. Tăvăleşti bucăţile de carne prin pesmet şi le rumeneşti în ulei încins. Dai la cuptorul încins într-o tavă unsă cu unt. Ţii 20 de minute.

Mai multe