Piept de pui umplut în stil italienesc
Ingrediente
4 bucăţi de piept de pui fără os şi fără piele
200 g mozzarella răzuită
50 g pesto
1 roşie tocată mărunt
100 ml sos Italian
50 g parmezan răzuit
1 linguriţă de amestec de condimente italieneşti
¼ linguriţă de fulgi de ardei iute
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 170°C. Iei fiecare bucată de piept de pui şi o tai pe lungime, cât să faci un buzunar.
Într-un bol, amesteci mozzarella, sosul pesto şi roşiile. Amesteci până se omogenizează. Umpli fiecare bucată de piept de pui cu această compoziţie.
Într-un alt vas amesteci sosul italienesc cu parmezanul, condimentele italieneşti şi fulgii de ardei iute. Scufunzi fiecare bucată de piept de pui în amestec.
Într-o tigaie încing două linguri de ulei. Pui pieptul de pui umplut şi laşi 3 minute pe fiecare parte, apoi dai la cuptor pentru 20-25 de minute. Serveşti cât este cald.