Porc pane cu ciulama de ciuperci

22 februarie 2017   Altele

În doar 40 de minute vei avea gata o masă savuroasă. Serveşete-l alături de piure de cartofi sau orez.

De ce ai nevoie pentru porc pane în sos de ciuperci

6 felii muşchi de porc

100 g făină

sare

piper

3 linguri unt

10 ciuperci

1 ceapă

300 g supă de carne

1 lingură amidon

100 ml vin roşu

100 ml smântână

Cum se prepară porc pane în sos de ciuperci

Amesteci făina cu sare şi piper după gust. Treci fiecare felie de carne prin făină şi o prăjeşti în 2 linguri unt până când se rumeneşte pe ambele părţi. Le scoţi şi le dai deoparte, apoi adaugi restul de unt şi ciupercile tocate. După 2 minute torni supa, vinul, smântâna şi ceapa tocată. Laşi pe foc până se fierbe ceapa. Condimentezi cu sare şi piper, adaugi amidonul şi amesteci până când se îngroaşă sosul.

Sursa www.countrysidecravings.com

www.countrysidecravings.com

Mai multe