Prăjitură cu ciocolată - Reţeta fără zahăr

14 mai 2017   Altele

Eşti la dietă? Suferi de diabet? Nicio problemă! Noi îţi recomandăm o prăjitură deosebită fără zahăr.

Ingrediente

Pentru aluat

160 g făină 75 g îndulcitor natural 2 ouă 100 g nuci 100 g unt 100 g magiun de prune fără zahăr 1 linguriţă praf de copt

Pentru glazură

100 g ciocolată amăruie fără zahăr

70 g unt

Mod de preparare

Pentru aluat, amesteci untul moale cu îndulcitorul natural. Adaugi ouăle şi mixezi bine ingredientele. În această compoziţie încorporezi făina, praful de copt şi nucile. La final, adaugi magiunul de prune. Torni aluatul într-o tavă tapetată şi-l coci 40 de minute la 180 ºC.

Pentru glazură, topeşti ciocolata amăruie fără zahăr şi untul pe baie de aburi. Torni glazura peste prăjitura răcită şi o dai la frigider 2 ore.

Foto: Profimedia

Mai multe