Prăjitură cu ciocolată şi foi de napolitană
Fără coacere, fără multă bătaie de cap, doar un desert incredibil de bun. Cam aşa poate fi descrisă această prăjitură cu ciocolată şi foi de napolitană.
De ce ai nevoie pentru prăjitură cu ciocolată şi foi de napolitană
4 foi de napolitană
125 ml frişcă lichidă
250 g frişcă bătută
250 g ciocolată neagră
50 g ciocolată albă
Cum se prepară prăjitura cu ciocolată şi foi de napolitană
Încălzeşti frişca lichidă, adaugi ciocolata neagră tocată, amesteci până când se omogenizează, apoi dai deoparte şi laşi crema 10 minute, până când ajunge la temperatura camerei. Adaugi frişca bătută, cât mai rece, şi amesteci.
Pui o foaie de napolitană într-o tavă dreptunghiulară, adaugi un strat de cremă, apoi continui până când termini ingredientele, deasupra fiind un strat de cremă. Dai ciocolata albă prin răzătoare şi o presari peste prăjitură. Dai desertul la rece.