Pui cu cartofi şi verdeţuri la cuptor
25 aprilie 2018
Altele
Când nu mai ştii ce să găteşti, încearcă o tavă gustoasă de pui cu cartofi şi verdeţuri la cuptor.
Ingrediente
1 lingură miere
2-3 căţei de usturoi, zdrobiţi
zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie
4 pulpe de pui
300 g cartofi
1 lingură ulei
100 g spanac
100 g mazăre
sare
piper
Mod de preparare – Pui cu cartofi şi verdeţuri la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci mierea cu muştarul, usturoiul, zeama şi coaja rasă de lămâie. Combini cu pulpele de pui, sare şi piper, după gust. Laşi la marinat 20 de minute.
Aşezi carnea într-o tavă cu tot cu sos. Adaugi cartofii şi îi stropeşti cu ulei. Dai la cuptor 35-40 de minute. Adaugi spanacul spanacul şi mazărea şi mai ţii în cuptor încă 2-3 minute. Serveşti imediat.