Pui cu ciuperci la tigaie

5 aprilie 2017   Altele

Pulpele de pui se pregătesc uşor, iar în combinaţie cu un sos de ciuperci care le oferă un plus de savoare, se transformă într-un adevărat deliciu.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pui cu ciuperci

650 g pulpe de pui

2 linguri de unt

1 lingură ulei de măsline

frunze de cimbru, după gust

450 g ciuperci champignon, feliate

vin alb, opţional

60 ml supă de pui

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti puiul cu ciuperci

Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Într-o tigaie, încălzeşti 1 lingură de unt şi uleiul şi rumeneşti carnea pe ambele părţi, până îşi schimbă culoarea şi devine crocantă. Dai deoparte.

În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile şi cimbrul în restul de unt. Adaugi supa, vin şi aşezi pulpele de pui peste sosul format. Laşi pe foc aproximativ 10 minute sau până ce zeama scade la jumătate. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://rasamalaysia.com

Mai multe