Pui cu ciuperci la tigaie
Pulpele de pui se pregătesc uşor, iar în combinaţie cu un sos de ciuperci care le oferă un plus de savoare, se transformă într-un adevărat deliciu.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pui cu ciuperci
650 g pulpe de pui
2 linguri de unt
1 lingură ulei de măsline
frunze de cimbru, după gust
450 g ciuperci champignon, feliate
vin alb, opţional
60 ml supă de pui
pătrunjel, după gust
sare, după gust
piper, după gust
Cum pregăteşti puiul cu ciuperci
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Într-o tigaie, încălzeşti 1 lingură de unt şi uleiul şi rumeneşti carnea pe ambele părţi, până îşi schimbă culoarea şi devine crocantă. Dai deoparte.
În aceeaşi tigaie, căleşti ciupercile şi cimbrul în restul de unt. Adaugi supa, vin şi aşezi pulpele de pui peste sosul format. Laşi pe foc aproximativ 10 minute sau până ce zeama scade la jumătate. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa http://rasamalaysia.com