Pui cu lămâie la tigaie
6 septembrie 2017
Altele
Un preparat uşor, la tigaie, pieptul de pui cu lămâie este alegerea perfectă pentru un prânz săţios sau cină.
Ingrediente
2 bucăţi piept de pui
1/3 cană făină
4 linguri unt
1 lingură ulei
piper cu lămâie
sare
2-3 lămâi, feliate
pătrunjel tocat, după gust
Mod de preparare
Tai pieptul de pui în bucăţi mai mici, pe lung. Într-un bol, amesteci făina cu piperul. Dai bucăţile de carne prin compoziţie, până sunt acoperite în totalitate. Într-o tigaie, rumeneşti în 3 linguri de unt şi 1 lingură ulei puiul, până îşi schimbă culoarea şi se întrepătrunde.
Cureţi tigaia de eventualele resturi, apoi dai pe foc, 1 minut, feliile de lămâie, în untul rămas. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci cu puiul. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa http://www.bhg.com