Pui cu legume şi sos de iaurt
22 iulie 2013
Altele
Ingrediente:
1 piept de pui, 2 morcovi, 2 bucăţi broccoli, 1 conopidă mică, 500 ml iaurt degresat, 3 căţei usturoi, sare, piper
Număr porţii: 2
Timp de preparare: 35 min
Dificultate: mică
Mod de preparare:
Speli pieptul şi îl pui la fiert în apă cu sare.Cureţi morcovii, îi speli şi îi tai bastonaşe, pe care le pui la fiert.
Conopida şi broccoli le speli, le desfaci în bucheţele şi le ţii în apă cu sare 10 minute, după care le fierbi cu morcovul pentru încă 10 minute.
Iaurtul îl amesteci cu usturoiul pisat şi potriveşti de sare şi de piper. Pieptul fiert îl tai bucăţi şi legumele le scurgi de apă. Pe un platou, aşezi pieptul de pui şi legumele, peste care torni sosul de usturoi.