Pui cu paprika şi ciuperci

6 decembrie 2013   Altele

Ingrediente(pentru 4 porţii): 4 piepturi de pui 1 linguriţă de paprika Sare şi piper 1 vârf de linguriţă de pudră de usturoi Un sfert de bucată de unt 1 ceapă, tăiată rondele subţiri 500 grame de ciuperci , tăiate

Tăiaţi fâşii piepturile de pui. Presăraţi peste ele paprika, sare, piper şi pudră de usturoi.

Topiţi untul. Puneţi-l în tavă împreună cu puiul şi lăsaţi-l la cuptor 10 minute. Adăugaţi rondelele de ceapă şi ciupercile peste pui şi lăsaţi încă 10 minute.

Amestecaţi uşor ciupercile şi rondelele de ceapă cu untul topit, iar peste 5 minute scoateţi tava din cuptor.

Sursă: allrecipes.com

Mai multe