Pui cu parmezan în sos de roşii
Dacă eşti în pană de idei despre ce să prepari în seara aceasta la cină, noi îţi recomandăm pui cu parmezan şi sos de roşii.
De ce ai nevoie pentru pui cu parmezan şi sos de roşii
300 g sos de roşii cu busuioc
4 felii piept de pui
200 g făină
300 g pesmet
150 g parmezan ras
2 ouă
200 ml ulei
4 felii mozzarella
Cum se prepară pui cu parmezan în sos de roşii
Dai drumul la cuptor. Baţi feliile de piept de pui cu ciocanul pentru şniţele. Baţi oule, şi separat, pui în două farfurii pesmetul amestecat cu parmezanul şi făina. Încingi uleiul. Treci feliile de piept de pui prin făină, prin ouă şi apoi prin pesmet. Rumeneşti şniţelele pe fiecare parte.
Pui jumătate din sosul de roşii într-o tvaă, aşezi şniţelele şi torni restul de sos. Pui peste şniţele feliile de mozzarella şi dai tava la cuptor 10-15 minute.
Sursa https://spicedblog.com