Pui cu parmezan în sos de roşii

2 martie 2018   Altele

Dacă eşti în pană de idei despre ce să prepari în seara aceasta la cină, noi îţi recomandăm pui cu parmezan şi sos de roşii.

De ce ai nevoie pentru pui cu parmezan şi sos de roşii

300 g sos de roşii cu busuioc

4 felii piept de pui

200 g făină

300 g pesmet

150 g parmezan ras

2 ouă

200 ml ulei

4 felii mozzarella

Cum se prepară pui cu parmezan în sos de roşii

Dai drumul la cuptor. Baţi feliile de piept de pui cu ciocanul pentru şniţele. Baţi oule, şi separat, pui în două farfurii pesmetul amestecat cu parmezanul şi făina. Încingi uleiul. Treci feliile de piept de pui prin făină, prin ouă şi apoi prin pesmet. Rumeneşti şniţelele pe fiecare parte.

Pui jumătate din sosul de roşii într-o tvaă, aşezi şniţelele şi torni restul de sos. Pui peste şniţele feliile de mozzarella şi dai tava la cuptor 10-15 minute.

Sursa https://spicedblog.com

https://spicedblog.com

Mai multe