Pui cu verdeţuri aromate la tigaie
5 septembrie 2018
Altele
Prepară rapid o masă gustoasă pentru întreaga familie. Puiul cu verdeţuri aromate la tigaie este foarte bun şi poate fi servit alături de o salată verde sau murături.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui 2 linguri ulei 60 g făină 1 linguriţă usturoi pudră 1 linguriţă ceapă pudră cimbru, după gust oregano, după gust 2 linguriţe mix de condimente sare piper
Mod de preparare – Pui cu verdeţuri aromate la tigaie
Într-un bol, amesteci făina, ceapa şi usturoiul pudră, cimbru, oregano, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Treci bucăţile de piept de pui prin această compoziţie, până când sunt acoperite în totalitate.
Le rumeneşti într-o tigaie, în uleiul încins, 4-5 minute pe fiecare parte sau până când îşi schimbă culoarea. Serveşti imediat.