Pui fraged cu usturoi

30 martie 2018   Altele

O reţetă simplă şi foarte apetisantă, puiul fraged cu usturoi nu va rămâne prea mult în farfurie.

Ingrediente 650 g pulpe de pui dezosate felii de lămâie, pentru servire coriandru proaspăt tocat, după gust Pentru sos 3 linguri ulei 4 căţei de usturoi, zdrobiţi 4 linguri coriandru tocat 2 linguri zeamă de lămâie boia, după gust sare piper

Mod de preparare – Pui fraged cu usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 190°. Amesteci toate ingredientele pentru sos într-un bol. Amesteci cu puiul într-o pungă resigilabilă şi laşi la marinat cel puţin 30 de minute. Îl rumeneşti apoi într-o tigaie până îşi schimbă uşor culoarea.

Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Torni sosul rămas. Serveşti cu felii de lămâie şi coriandru.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com

Mai multe