Pui fraged cu usturoi
30 martie 2018
Altele
O reţetă simplă şi foarte apetisantă, puiul fraged cu usturoi nu va rămâne prea mult în farfurie.
Ingrediente 650 g pulpe de pui dezosate felii de lămâie, pentru servire coriandru proaspăt tocat, după gust Pentru sos 3 linguri ulei 4 căţei de usturoi, zdrobiţi 4 linguri coriandru tocat 2 linguri zeamă de lămâie boia, după gust sare piper
Mod de preparare – Pui fraged cu usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 190°. Amesteci toate ingredientele pentru sos într-un bol. Amesteci cu puiul într-o pungă resigilabilă şi laşi la marinat cel puţin 30 de minute. Îl rumeneşti apoi într-o tigaie până îşi schimbă uşor culoarea.
Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Torni sosul rămas. Serveşti cu felii de lămâie şi coriandru.
Sursa https://rasamalaysia.com