Pui în sos cremos de brânză şi usturoi

17 mai 2018   Altele

Atât de bun, atât de simplu de preparat! Încearcă şi tu reţeta de pui în sos cremos de brânză şi usturoi.

Ingrediente pentru pui în sos cremos de brânză şi usturoi

4 bucăţi piept de pui

2 linguri ulei

3-4 căţei de usturoi, pisaţi

250 g smântână

1 lingură oregano

50 g parmezan, ras

spanac tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pui în sos cremos de brânză şi usturoi

Condimentezi pieptul de pui cu sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie. Căleşti usturoiul 30 de secunde până se înmoaie uşor.

Combini cu smântâna, oregano şi parmezanul. Adaugi spanacul. Laşi să clocotească uşor 2-3 minute. Întorci puiul în tigaie şi îl stropeşti cu sos. Serveşti imediat.

Sursa https://gimmedelicious.com

https://gimmedelicious.com

Mai multe