Pui în sos cremos de brânză şi usturoi
17 mai 2018
Altele
Atât de bun, atât de simplu de preparat! Încearcă şi tu reţeta de pui în sos cremos de brânză şi usturoi.
Ingrediente pentru pui în sos cremos de brânză şi usturoi
4 bucăţi piept de pui
2 linguri ulei
3-4 căţei de usturoi, pisaţi
250 g smântână
1 lingură oregano
50 g parmezan, ras
spanac tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pui în sos cremos de brânză şi usturoi
Condimentezi pieptul de pui cu sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie. Căleşti usturoiul 30 de secunde până se înmoaie uşor.
Combini cu smântâna, oregano şi parmezanul. Adaugi spanacul. Laşi să clocotească uşor 2-3 minute. Întorci puiul în tigaie şi îl stropeşti cu sos. Serveşti imediat.