Pui în sos de bere şi portocale roşii
Deoarece carnea de pui este mai fadă la gust, o poţi aroma cu tot feluri de sosuri, pentru a obţine în final un preparat absolut delicios.
De ce ai nevoie pentru pui în sos de bere şi portocale roşii
4-5 pulpe de pui
1 praf de sare
½ ceapă
50 g măsline kalamata
2 portocale roşii
2 linguri ulei
2 linguri zahăr brun
3 căţei de suturoi
piper
200 ml bere
pătrunjel
Cum se prepară pui în sos de bere şi portocale roşii
Dai drumul la cuptor. Ungi o tavă cu ulei şi aşezi pulpele de pui, apoi le condimentezi cu sare. Presari ceapa tocată, apoi măslinele. Storci portocalele şi amesteci sucul cu uleiul, zahărul, berea, usturoiul pisat şi piper. Torni peste pui, aşezi portocalele stoarse feliate şi ţii la cuptor aproximativ 30 de minute. Scoţi feliile de portocală şi mai laşi până se rumeneşte puiul. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa http://thebeeroness.com