Pui în sos de bere şi portocale roşii

6 martie 2018   Altele

Deoarece carnea de pui este mai fadă la gust, o poţi aroma cu tot feluri de sosuri, pentru a obţine în final un preparat absolut delicios.

De ce ai nevoie pentru pui în sos de bere şi portocale roşii

4-5 pulpe de pui

1 praf de sare

½ ceapă

50 g măsline kalamata

2 portocale roşii

2 linguri ulei

2 linguri zahăr brun

3 căţei de suturoi

piper

200 ml bere

pătrunjel

Cum se prepară pui în sos de bere şi portocale roşii

Dai drumul la cuptor. Ungi o tavă cu ulei şi aşezi pulpele de pui, apoi le condimentezi cu sare. Presari ceapa tocată, apoi măslinele. Storci portocalele şi amesteci sucul cu uleiul, zahărul, berea, usturoiul pisat şi piper. Torni peste pui, aşezi portocalele  stoarse feliate şi ţii la cuptor aproximativ 30 de minute. Scoţi feliile de portocală şi mai laşi până se rumeneşte puiul. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://thebeeroness.com

http://thebeeroness.com

Mai multe