Pui în stil cajun
1 februarie 2016
Altele
Când nu ştii ce să mai prepari, îţi propunem o reţetă de pui picant şi cu o crustă crocantă, pui în stil cajun.
De ce ai nevoie pentru pui în stil cajun
2 piepţi de pui dezosaţi sau patru pulpe
2 linguri ulei
piper
sare
1 linguriţă seminţe de chimion
1 lingură pudră de usturoi
1 linguriţă pudră de ardei dulce
1 lingură pudră de ardei iute
½ lingură pătrunjel
½ lingură salvie uscată
½ linguriţă cimbru
Cum se prepară pui în stil cajun
Tai pieptul de pui bucăţi mari şi le ungi cu ulei. Combini toate condimentele şi ungi puiul cu acest amestec. Pui bucăţie de pui într-un vas, pe care-l acoperi cu folie alimentară şi-l dai la rece peste noapte. Aşezi puiul într-o tavă cu ulei şi-l ţii la cuptor până ce se rumeneşte. Îl poţi servi cu cartofi la cuptor sau piure.