Pui la ceaun cu bere
6 ianuarie 2018
Altele
Carnea de pui este gustoasă şi se găteşte repede, fiind numai bună pentru preparatele gătite în scurt timp. Berea frăgezeşte carnea, astfel încât aceasta şi se va topi în gură. Te-am convins să prepari un pui la ceaun cu bere?
De ce ai nevoie pentru pui la ceaun cu bere
6 pulpe de pui dezosate
500 ml bere neagră
sare
piper
boia dulce
cimbru
4 linguri ulei
Cum se prepară pui la ceaun cu bere
Tai puiul bucăţi şi asezonezi cu sare şi piper după gust. La final adaugi boia dulce şi cimbru după gust, împreună cu două linguri de ulei. Aşezi puiul în ceaun, împreună cu restul de ulei şi-l rumeneşti pe toate părţile 7-8 minute. Torni berea şi laşi puiul să se înăbuşe, până scade lichidul şi se transformă în sos. Serveşti puiul cu orice garnitură doreşti.