Pui la cuptor cu parmezan

4 aprilie 2014   Altele

O reţetă ideală pentru masa de prânz - pui la cuptor cu parmezan.

Ingrediente:

2 felii de pâine fărâmiţată o lingură de parmezan ras o linguriţă de ulei de măsline sare piper negru măcinat 2 linguri de făină un albuş de ou 4 piepturi de pui tăiate pe jumătate 3 sferturi de cană de mozarella rasă o cană de piure de tomate un căţel de usturoi pisat

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi folie de aluminiu într-o tavă. Cu ajutorul unui blender, amestecaţi pâinea, parmezanul, uleiul, un vârf de cuţit de sare şi unul de piper. Transferaţi apoi compoziţia într-un castron. În alt recipient, turnaţi făină şi amestecaţi cu sare şi piper, iar într-un al treilea bol, bateţi albuşul spumă. Daţi puiul prin făină, apoi prin ou şi compoziţia cu pâine. Aşezaţi-l în tavă şi lăsaţi-l la cuptor între 8 şi 10 minute. Presăraţi mozarella rasă peste. Băgaţi-l din nou acest pui la cuptor cu parmezan până când brânza capătă o culoare aurie. Între timp, amestecaţi într-un castron roşiile cu usturoi, sare şi piper. Lăsaţi amestecul pe foc, într-o crăticioară, aproximativ 8 minute. Serviţi acest pui la cuptor cu parmezan.

Legume cu branza la cuptor

Legume cu branza la cuptor

Vinete gratinate la cuptor

Vinete gratinate la cuptor

Peste la cuptor cu sos de usturoi

Peste la cuptor cu sos de usturoi

Sursa: marthastewart.com

Mai multe