Pui la cuptor cu usturoi şi ceapă
18 aprilie 2014
Altele
O reţetă uşoară şi savuroasă. Pentru a obţine o carne mai crocantă puteţi prăji puţin puiul înainte de a-l băga la cuptor.
Ingrediente:
un pui întreg tăiat bucăţi o lingură de unt nesărat 2 linguriţe de sare o linguriţă de piper negru măcinat 2 cepe tăiate pe jumătate 10 căţei de usturoi cimbru tocat
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Ungeţi puiul cu unt şi asezonaţi-l cu sare şi piper.
Aşezaţi-l apoi în tavă împreună cu ceapa, usturoiul şi cimbrul, presărat pe deasupra. Se lasă la cuptor aproximativ 45 de minute, până când carnea capătă o culoare aurie şi devine crocantă.
Sursa: marthastewart.com