Pui umplut cu brânză şi ardei
Principalele motive pentru care gătesc această reţetă este că îmi place carnea de pui, dar şi ardeii şi brânza. Aşa că nu pierd nicio ocazie să prepar această delicioasă reţetă de pui umplut cu brânză şi ardei.
Pui umplut cu brânză şi ardei - Ingrediente (4 porţii)
4 bucăţi piept de pui, dezosat şi fără pieliţe 4 ardei graşi, feliaţi 4 felii brânză cu ardei 4 felii brânză cu mucegai condimente, după placul tău piper sare 1 linguriţă praf de usturoi 1 linguriţă pudră de ceapă ulei de măsline
Pui umplut cu brânză şi ardei - Mod de preparare
Spală bucăţile de pui şi tamponează-le cu un şervet de hârtie. Amestecă toate condimentele preferate de tine şi dă-le deoparte. Crestează în adâncime fiecare bucată de pui, dar nu până la capăt.
Stropeşte carnea şi pe interios şi pe exterior cu ulei de măsline şi freacă bine. Asezonează puiul pe ambele părţi şi în interior cu condimentele preferate. Aşază în interiorul puiuluio felie de brânză cu ardei, apoi fâşii de ardei şi deasupra o felie de brânză cu mucegai. Prinde bucăţile de pui cu 3-4 scobitori. Laşi pe grătar 8 minute pe fiecare parte sau până când carnea se rumeneşte puţin.
Iei bucăţile de pui de pe grătar, dai la o parte scobitorile şi serveşti.
sursa: http://creolecontessa.com/