Pui umplut cu spanac şi feta
Un preparat gustos, puiul umplut cu spanac şi brânză feta este perfect pentru masa de prânz sau cină.
Ingrediente pentru pui umplut cu spanac şi feta
3 bucăţi piept de pui
250 g spanac
50 g brânză feta
100 g cremă de brânză
1 căţel de usturoi, zdrobit
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare – Pui umplut cu spanac şi feta
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Căleşti spanacul într-o lingură de ulei 2-3 minute până când se înmoaie. Iei de pe foc, îl laşi să se răcească, apoi îl scurgi foarte bine de lichid. Presezi uşor bucăţile de carne şi le crestezi pe jumătate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Amesteci spanacul cu feta şi crema de brânză. Umpli fiecare bucată de piept de pui cu această compoziţie. Torni restul de ulei într-o tigaie. Rumeneşti puiul 5 minute pe o singură parte, fără să îl întorci. Dai apoi la cuptor 10-15 minute. Serveşti imediat.