Pulpă de miel cu caise

6 martie 2014   Altele

Acest preparat cu pulpă de miel cu caise se poate servi cu piure de cartofi sau paste, împreună cu leuştean sau coriandru presărat deasupra.

Ingrediente:

2 linguri de ulei de măsline o pulpă de miel o linguriţă de sare 3 sferturi de linguriţă de piper negru măcinat 3 cepe tocate mărunt o cană şi un sfert de vin roşu o cană şi jumătate de supă de pui un sfert de cană de caise uscate

pulpă de miel

Mod de preparare:

Încingeţi ulei într-o oală şi asezonaţi pulpa de miel cu sare şi piper. Se lasă pe foc timp de 10 minute, până capătă o culoare maronie. Transferaţi carnea de miel pe o farfurie şi puneţi la călit ceapa. Turnaţi vinul şi amestecaţi, apoi adăugaţi supa de pui, puneţi din nou pulpa de miel în oală şi lăsaţi la fiert cu capacul pus, timp de 2 ore. Când carnea devine moale, adăugaţi caisele şi amestecaţi uşor. Se mai lasă încă 20 de minute pe foc, apoi se aşează pulpa de miel cu caise pe farfurie şi se toarnă sosul deasupra.

carnea de miel

supa de pui

Ciorba de miel

Ciorba de miel

Coronita de coaste de miel

Coronita de coaste de miel

Stufat de miel

Stufat de miel

Sursa: wholefoodsmarket.com

Mai multe